Объркаха певиците, а едната остана съвсем забравена. Емоциите след снощния полуфинал

...
Объркаха певиците, а едната остана съвсем забравена. Емоциите след снощния полуфинал
Коментари Харесай

Шамар по Марта Вачкова в „Капките“, унижението е голямо / ВИДЕО

Объркаха певиците, а едната остана напълно забравена. Емоциите след снощния полуфинал в „ Като две капки вода “ занапред ще отекват, най-малко до идната неделя, когато е огромния край на шоуто за фалшификати. Въпреки че бе изпълнена с доста непредвидени изненади обаче, снощната вечер не мина и без скандал – и то какъв!

Когато пристигна ред на Кали да показа това, което бутона на шанса й е отредил като облик – „ Червената шапчица “ на Деси Добрева, стана по този начин, че никой не загатна кой в реалност извършва песента. Не Деси Добрева, а Марта Вачкова е тази, с чието осъществяване стана известна тази ария.

Сингълът, публикуван през 2019-та година бе показан като ария от репертоара на Деси Добрева – която бе в публиката и бурно аплодираше осъществяването на Кали. Това обаче, нямаше по какъв начин да бъде подминато от бдителните почитатели на формата, които още по време на излъчването на „ Капките “ заляха мрежата с мнения в израз на възмущението си.

„ Преди 30 години, като част от албума „ Рома тв “, я извърши Марта Вачкова. Щото по това време Деси Добрева е била дете “, гласи един от мненията. А в различен се споделя: „ И Марта зареди тая ария с такава страст и компактност, дето никой не може да ги повтори “.

„ Марта Вачкова се възмути предходната седмица, когато беше в залата, че не е нейното име, а това на Добрева беше казано при избора от бутона “.

Вълната от мнения обаче, по всичко наподобява, че занапред ще се вихри в страницата на „ Капките “, а дали ще последва някаква реакция по време на финалната вечер на шоуто, единствено можем да гадаем.

„ Може би, в случай че трябваше да имитира осъществяването на Марта Вачкова, щеше да бъде доста по-добра. По-близка щеше да е до блендата й. Но и в този момент се оправи Кали “, прибавя следващ консуматор в мрежата. А различен непосредствено нападна с думите: „ Първообраз беше великата Марта Вачкова! Добрева я обезличи, както всичко, до което се допре! “

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР